Over ons

Wij maken robotisering bereikbaar.

Lassen en automatiseren zit ons in het bloed. Waar de één ervaring haalt uit zijn carrière in de lastechniek wordt de ander getriggerd door oplossingen te bedenken waar andere partijen stoppen.

Wij denken dat slim werken in plaats van hard werken nog nooit zo belangrijk is geweest. Zeker als we constateren dat de beschikbaarheid van voldoende gekwalificeerd personeel al jaren een beperking vormt. Daarnaast wordt de maakindustrie meer en meer uitgedaagd door verdere digitalisering en robotisering om de concurrentie positie te kunnen behouden. Ondanks dat de technologische kennis hiervoor aanwezig is, blijkt de brug naar het implementeren van met name industriële robots voor velen een stap te ver.

Industriële robots zijn een geweldig hulpmiddel. Ze zijn snel, reproduceer- en betrouwbaar maar programmeren is kostbaar en tijdrovend waardoor de toepassing bij kleine aantallen en grote variaties niet rendabel is. Tot aan vandaag…

Wij staan voor oplossingen die programmeren vereenvoudigd. Oplossingen die voor iedereen bereikbaar en onbeperkt uitvoerbaar zijn en leiden naar een constante kwaliteit, een verbeterd bedrijfsrendement en een verhoging van de werknemerstevredenheid.